Hvorfor er du kreativ?

Er du født til at være kreativ?

Hvis du føler et dybt behov for at være kreativ, og simpelthen oplever at du bare må være kreativ for at leve fuldt ud, så er du sikkert en af os der simpelthen bare er født til at være kreativ. I denne video lukker jeg op for dette kæmpestore emne, som jeg vil filosofere over i en række videoer. Se med og vær med fra start.

1 svar
  1. Anne Schjødt
    Anne Schjødt siger:

    jeg har egentlig har al tid fundet fornøjelse at lave noget kreativt, det giver mig en ro, glæde og velvære. Jeg har både tegnet, malet, lavet skulpturer i fedts og glaskunst samt syet tøj, lavet kort til gaver/fest. Jeg føler til tider min kreativitet/ideer står i vejen for hinanden – men når det endelig kommer ud så er det vidunderligt. En lille kommentar om min kreativitet 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *