fbpx

Der er pt LUKKET for tilmelding til Klassisk Tegne- og Maleskole

Tilmelding ÅBNER igen i juli 2024 – det er om:

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Skriv dig på ventelisten og få direkte besked når jeg holder åbninger og gratiskurser.

Du bliver samtidig skrevet op til gratis inspiration og nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen i bunden af en email fra mig.

Læs mere og tilmeld dig Klassisk Tegne- og Maleskole

klik på knappen nedenfor og læs mere

Pris er 179,- pr. løbende måned.

Der er 14 dages returgaranti og ingen binding. Se flere detaljer samt handelsebetingelser klik på den lilla knap.

DÉT FÅR DU SOM MEDLEM:

… Fuld online adgang til alting 365 dage om året, når du vil og hvor du vil …

Du får straks adgang til +100 workshops om tegning og maleri. Nedenunder ser du et lille udvalg af nogle af dem.

  • +100 kurser i tegning og maleri på dansk.
  • “Kursus i Klassisk Tegning” – 12 lektioners kursus hvor du lærer at tegne klassisk tegning fra bunden.
  • BONUS adgang til ALLE mine kurser på engelsk (+200 kurser).
  • Live Sessions sammen med mine kunststuderende fra hele verden på et enkelt og letforståeligt engelsk. Disse er også altid tilføjet på replay, så du kan se dem når du vil.

Kursus i Klassisk Tegning

12 fulde lektioner i klassisk tegning, inklusive alt hvad du har brug for, for at få en stærk og solid tegnepraksis. Jeg har bogstaveligt talt lært tusindvis af mennesker at tegne gennem dette gennemprøvede kursus. Når du har gennemført dette kursus vil du kunne tegne alt: portrætter, mennesker, dyr, natur, bybilleder, landskaber, både efter virkeligheden, efter foto, fri fantasi og erindring.

Tegning i farver // mixed media

Tegning er selvfølgelig meget mere end blyant og på KTM finder du en lang række workshops om at tegne i farver. Vi arbejder med klassiske tegnemedier som akvarel, tørpastel og farveblyanter. Du lærer at bruge disse medier hver for sig, men også hvordan du kan bruge dem på kryds og tværs i det jeg kalder klassisk mixed media.

Figurativt Akrylmaleri

Omfattende kursus i klassisk figurativt akrylmaleri. Gennem en lang række workshops om materialer, malerteknikker, motivvalg, farvelære m.m. lærer du at mestre et figurativt udtryk i akryl. Kurset bygger på gamle malertraditioner, omsat til akrylmaleri. Du kan bruge dette kursus til at mestre enhver form for motiver i akryl.

Privat medlemsforum

Unikt kunstnerfællesskab. Som medlem får du adgang til vores superhyggelige og lærerige forum (det er et lukket facebookforum, eksklusivt for KTM medlemmer) hvor jeg hjælper og giver feedback, vi lærer hinanden at kende, poster hvad vi er igang med og giver positiv feedback til hinanden. Vores forum er et sikkert og lærerigt sted at vise det man er igang med frem, få råd og vejledning, og blive puffet kærligt men sikkert frem på sin kunstneriske rejse.

Kreative Live Sessions hver måned

1-2 gange hver måned (undtagen udvalgte feriemåneder) holder jeg en super hyggelig Live Session hvor vi alle mødes “rigtigt”, online og snakker og jeg leder en kreativ session med udvalgte emner og materialer.

Live Sessions bliver altid tilføjet til kursuskataloget, så du efterfølgende kan se dem, præcis når det passer dig, eller se dem igen. Live Sessions bliver afholdt på super enkelt og letforståeligt engelsk sammen med mine internationale kunststuderende. Her vil du få en eksklusiv oplevelse og møde andre kreative fra hele verden. Hvilket giver en helt særlig stemning og inspiration.

Disse Live Sessions alene, er hele dit månedsabonnement værd og er helt unikt for Klassisk Tegne- og Maleskoles særlige energi og kreative fællesskab.

Ny workshop hver måned

På KTM finder du flere kurser og workshops, end jeg kan beskrive her. Og jeg tilføjer mindst én ny workshop hver eneste måned, året rundt.

Du finder alle kurserne i KTM´s “skattekiste”.

Der kommer løbende nye kurser til, og som KTM medlem har du selvfølgelig medindflydelse på hvad jeg vælger at lave nye kurser om, da jeg altid lytter til hvad der rører sig hos medlemmerne, og skræddersyr kurserne til KTM fællesskabets ønsker.

Malerworkshops

På KTM finder du en lang række fritstående malerworkshops, hvor du lærer forskellige teknikker til at skabe et stærkt figurativt udtryk i akryl. Malerworkshops´ne kan tages i den rækkefølge du ønsker, eller du kan tage dem i en af mig tilrettelagt rækkefølge. Malerworkshopsne er understøttet af “Malerisk Farvelære” kurset, og du vil få en dyb indføring i at træffe smukke farvevalg, der understøtter de motiver og steminger du gerne vi have frem.

Videregående tegneworkshops

På KTM finder du en lang række tegneworkshops, der sætter fokus på vigtige områder inden for tegning. Portræt, skitsering, lys & skygge, figur, komposition, materialer og mange andre emner inden for tegning.

Der tilføjes løbende nye workshops, så du kan holde dig skarp og inspireretl.

Malerisk farvelære

12 fulde lektioner. Lær at blande farver med fuld sikkerhed, og præcis som du vil! På dette lange kursus får du én gang for alle skovlen under at blande farver til enhver form for maleri eller tegning. Akryl, akvarel, olie, eller tegnematerialer i farver. Når først du forstår og har afprøvet i praksis vil dit farvevalg og stil blive transformeret for altid.

Kurset er baseret på egne erfaring, samt årelange studier i farvelære, farvevalg og praktisk farvebrug.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster det at være medlem? Medlemskab af Klassisk Tegne- og Maleskole koster 179,- kr. pr måned (ingen binding, selvfølgelig). Prisen inkluderer adgang til alle tegne- og malekurser, forløb, workshops, vores superhyggelige og lærerige private medlemsforum og meget andet.

Kan jeg sige abonnementet op når som helst? Ja! Du kan til enhver tid ophæve dit abonnement. Der er ingen binding. Så prøv en måned, og se om det er noget for dig.

Skal jeg nå kurserne på en bestemt tid? Nej, slet ikke. Du arbejder i dit helt eget tempo, præcis som det passer til dig. Klassisk Tegne- og Maleskole er en online platform, hvor du kan gå ind og se indholdet 365 dage om året, præcis hvor og hvornår det passer dig. Det eneste du har brug for er internetforbindelse og din computer/tablet/mobil eller hvad du nu foretrækker.

Kan jeg starte når som helst? Ja! Du kan starte præcis når det passer dig. Straks når du bliver medlem, får du adgang til det hele, og så vælger du dit sted at starte. Og det kan du altid få hjælp til af mig.

Er der noget ekstra jeg skal købe eller betale for? Det er der ikke. Dit abonnement er “all inclusive” – og du får adgang til AL min undervisning.

Kan jeg være med hvis jeg er helt nybegynder? Ja, sagtens. Kurserne er struktureret, så alle kan være med. Men det er klart at det altid er en udfordring, at være helt nybegynder. Det handler om at få taget hul på det og lægge nogle timer i at arbejde med tingene “in real life”.

Det siger medlemmerne om Klassisk Tegne- og Maleskole