Når du bliver spurgt om du vil tegne en tegning … hvad så?

I denne video stiller jeg skarpt på nogle ting man bør overveje, når man bliver spurgt om man vil tegne en tegning til nogen.

3 replies
 1. Rita Handest
  Rita Handest says:

  Svar på dagens tekst.
  Jeg er begyndt konsekvent at sige nej. Man er velkommen til at købe mine egne værker. Jeg siger nej til at tegne/male folks eget hus eller mor, eller hvad der bliver spurgt om. Jeg har oplevet et par gange, jeg har lavet bestillingsarbejde, at når jeg har ringet og sagt det var færdigt, gad de ikke komme, de var ikke interesseret mere. Der var lige kommet en tandlægeregning, o.a. andre undskyldninger. Der sad jeg så og følte mig til grin og havde brugt min tid og materialer, på noget jeg ikke selv havde interesse i. Min datter har været ude for at folk “glemte at betale” for tegninger. Så NEJ, NEJ NEJ. ikke mere. Men det er min mening.

  Svar
 2. Jane Pedersen
  Jane Pedersen says:

  God pointe Ida😚 det er sikkert mange inkluderet. Mig der fik spærret tegne glæde ved at skulle producere noget perfekt🙄

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *