Når du bliver spurgt om du vil tegne en tegning … hvad så?

I denne video stiller jeg skarpt på nogle ting man bør overveje, når man bliver spurgt om man vil tegne en tegning til nogen.

5 replies
 1. lis
  lis siger:

  Det er lige det jeg kan bruge. ER lige blevet spurgt om jeg vil tegne til to butikker. Jeg er vældig stolt af det, men jeg har ikke lyst til at bruge ti på det. Så tak for en god understøtning for mig. .

  Svar
 2. Rita Handest
  Rita Handest siger:

  Svar på dagens tekst.
  Jeg er begyndt konsekvent at sige nej. Man er velkommen til at købe mine egne værker. Jeg siger nej til at tegne/male folks eget hus eller mor, eller hvad der bliver spurgt om. Jeg har oplevet et par gange, jeg har lavet bestillingsarbejde, at når jeg har ringet og sagt det var færdigt, gad de ikke komme, de var ikke interesseret mere. Der var lige kommet en tandlægeregning, o.a. andre undskyldninger. Der sad jeg så og følte mig til grin og havde brugt min tid og materialer, på noget jeg ikke selv havde interesse i. Min datter har været ude for at folk “glemte at betale” for tegninger. Så NEJ, NEJ NEJ. ikke mere. Men det er min mening.

  Svar
  • sonja
   sonja siger:

   pudsigt som det passer lige på mine oplevelser med bestillingstegninger….
   Derfor er jeg på den hårde måde kommet over min første impulsive glæde ved bestillinger…

 3. Jane Pedersen
  Jane Pedersen siger:

  God pointe Ida? det er sikkert mange inkluderet. Mig der fik spærret tegne glæde ved at skulle producere noget perfekt?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *