fbpx

Tidsbegrænset tilbud til dig

PRØV KLASSISK TEGNE- OG MALESKOLE I 7 DAGE FOR 7,- KR.

På denne side har du mulighed for at springe på med det samme, og blive del af det fantastiske, kreative, varme og kunstnerfællesskab vi har på Klassisk Tegne- og Maleskole.

Nedenfor kan du tilmelde dig, og se en oversigt over hvad du får. Men ved du hvad? Det skal prøves, for rigtig at opleve det. Derfor har du her mulighed for at få 7 dage for blot 7,- kr. Jeg har jeg altid 14 dages fuld returgaranti, så du risikofrit kan komme og opleve rigtigt, hvad det er KTM er.

PS: rul ned ad siden for at se alt indhold og til sidst en gratis gave til dig.

Din pris er 7,- kr. for de første 7 dage. Herefter 179,- pr måned for fuld adgang til ALT på online kunstskolen. Der er ingen binding og der er 14 dages fuld returgaranti.

Klik på knappen ovenfor og se fuldt indhold, handelsbetingelser m.m. Først på næste side indtaster du oplysninger og foretager din endelige tilmelding.

DÉT FÅR DU SOM MEDLEM:

… Fuld online adgang til alting 365 dage om året, når du vil og hvor du vil …

Du får straks adgang til +100 workshops om tegning og maleri. Nedenunder ser du et lille udvalg af nogle af dem.

  • +100 kurser i tegning og maleri på dansk.
  • “Kursus i Klassisk Tegning” – 12 lektioners kursus hvor du lærer at tegne klassisk tegning fra bunden.
  • BONUS adgang til ALLE mine kurser på engelsk (+50 kurser).
  • Live Sessions sammen med mine kunststuderende fra hele verden på et enkelt og letforståeligt engelsk. Disse er også altid tilføjet på replay, så du kan se dem når du vil.

Kursus i Klassisk Tegning

12 fulde lektioner i klassisk tegning, inklusive alt hvad du har brug for, for at få en stærk og solid tegnepraksis. Jeg har bogstaveligt talt lært tusindvis af mennesker at tegne gennem dette gennemprøvede kursus. Når du har gennemført dette kursus vil du kunne tegne alt: portrætter, mennesker, dyr, natur, bybilleder, landskaber, både efter virkeligheden, efter foto, fri fantasi og erindring.

Privat medlemsforum

Unikt kunstnerfællesskab. Som medlem får du adgang til vores superhyggelige og lærerige forum (det er et lukket facebookforum, eksklusivt for KTM medlemmer) hvor jeg hjælper og giver feedback, vi lærer hinanden at kende, poster hvad vi er igang med og giver positiv feedback til hinanden. Vores forum er et sikkert og lærerigt sted at vise det man er igang med frem, få råd og vejledning, og blive puffet kærligt men sikkert frem på sin kunstneriske rejse.

Videregående tegneworkshops

På KTM finder du en lang række tegneworkshops, der sætter fokus på vigtige områder inden for tegning. Portræt, skitsering, lys & skygge, figur, komposition, materialer og mange andre emner inden for tegning.

Der tilføjes løbende nye workshops, så du kan holde dig skarp og inspireretl.

Tegning i farver

Tegning er selvfølgelig meget mere end blyant og på KTM finder du ligeledes workshops om at tegne i farver. Vi bruger de klassiske tegnemedier, akvarel, tørpastel og farveblyanter. Du lærer at bruge disse medier hver forsig, men også hvordan du kan bruge dem på kryds og tværs i en slags klassisk mixed media.

Figurativt Akrylmaleri

Omfattende kursus i klassisk figurativt akrylmaleri. Gennem en lang række workshops om materialer, malerteknikker, motivvalg, farvelære m.m. lærer du at mestre et figurativt udtryk i akryl. Kurset bygger på gamle malertraditioner, omsat til akrylmaleri. Du kan bruge dette kursus til at mestre enhver form for motiver i akryl.

Malerisk farvelære

12 fulde lektioner. Lær at blande farver med fuld sikkerhed, og præcis som du vil! På dette lange kursus får du én gang for alle skovlen under at blande farver til enhver form for maleri eller tegning. Akryl, akvarel, olie, eller tegnematerialer i farver. Når først du forstår og har afprøvet i praksis vil dit farvevalg og stil blive transformeret for altid.

Kurset er baseret på egne erfaring, samt årelange studier i farvelære, farvevalg og praktisk farvebrug.

Malerworkshops

På KTM finder du en lang række fritstående malerworkshops, hvor du lærer forskellige teknikker til at skabe et stærkt figurativt udtryk i akryl. Malerworkshops´ne kan tages i den rækkefølge du ønsker, eller du kan tage dem i en af mig tilrettelagt rækkefølge. Malerworkshopsne er understøttet af “Malerisk Farvelære” kurset, og du vil få en dyb indføring i at træffe smukke farvevalg, der understøtter de motiver og steminger du gerne vi have frem.

Skattekisten

På KTM finder du flere kurser og workshops, end jeg kan beskrive her. Du finder alle kurserne i KTM´s skattekiste.

Der kommer løbende nye kurser til, og som KTM medlem har du selvfølgelig medindflydelse på hvad jeg vælger at lave nye kurser om, da jeg altid lytter til hvad der rører sig hos medlemmerne, og skræddersyr kurserne til KMT fællesskabets ønsker.

KTM Live events

Én eller to gange årligt vil du få mulighed for at deltage i Klassisk Tegne- og Maleskoles live events, hvor vi samles om det kreative arbejde “live” og lærer hinanden at kende. Mine Live Events er kun for KTM medlemmer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster det at være medlem? Medlemskab af Klassisk Tegne- og Maleskole koster 179,- kr. pr måned (ingen binding, selvfølgelig). Prisen inkluderer adgang til alle tegne- og malekurser, forløb, workshops, vores superhyggelige og lærerige private medlemsforum og meget andet.

Kan jeg sige abonnementet op når som helst? Ja! Du kan til enhver tid ophæve dit abonnement. Der er ingen binding. Så prøv en måned, og se om det er noget for dig.

Skal jeg nå kurserne på en bestemt tid? Nej, slet ikke. Du arbejder i dit helt eget tempo, præcis som det passer til dig. Klassisk Tegne- og Maleskole er en online platform, hvor du kan gå ind og se indholdet 365 dage om året, præcis hvor og hvornår det passer dig. Det eneste du har brug for er internetforbindelse og din computer/tablet/mobil eller hvad du nu foretrækker.

Kan jeg starte når som helst? Ja! Du kan starte præcis når det passer dig. Straks når du bliver medlem, får du adgang til det hele, og så vælger du dit sted at starte. Og det kan du altid få hjælp til af mig.

Er der noget ekstra jeg skal købe eller betale for? Det er der ikke. Dit abonnement er “all inclusive” – og du får adgang til AL min undervisning.

Kan jeg være med hvis jeg er helt nybegynder? Ja, sagtens. Kurserne er struktureret, så alle kan være med. Men det er klart at det altid er en udfordring, at være helt nybegynder. Det handler om at få taget hul på det og lægge nogle timer i at arbejde med tingene “in real life”.

DET SIGER MEDLEMMERNE OM KLASSISK TEGNE- OG MALESKOLE

HER ER DER TO GRATIS DOWNLOADS TIL DIG

… Min populære e-bog om tegning og maleri + samt min materiale guide til de bedste tegnematerialer …

Klik på Billedet for at åbne Checklisten

Når du har åbnet den, så kan du højreklikke på den og gemme den på din computer. Print den gerne ud, så du har den på tryk.

Klik på Billedet for at åbne E-bogen

Når du har åbnet den, så kan du højreklikke på den og gemme den på din computer. Print den gerne ud, så du har den på tryk.

Vi ses online på Klassisk Tegne- og Maleskole!

De bedste kreative hilsner,

Ida

Klassisk Tegne- og Maleskole

© Kunstner Ida Andersen Lang

København, Danmark

CVR: 37253979