Tegning i farver – workshop # 3 juli-august 2015

sommertegning-i-farver-webSå er det ved at være tid til at løfte sløret for sommerens workshop! Kort sagt, kommer det til at handle om at tegne i farver, og fordi det er så stort et emne, har jeg valgt at køre det som et “tredobbelt” tema, der kører i juli og august. Det vil sige at du i løbet af to måneder får hele tre moduler om tegning i farver.

Modulerne åbner med nogle ugers mellemrum hen over sommeren.

Jeg bliver rigtig tit spurgt om gode råd til at tegne i farver og til at farvelægge sine tegninger. Og jeg vil super gerne svare, men det er ikke helt enkelt for der er en uendelig masse måder man kan gribe det an på, dét med at tegne i farver.

Jeg har til denne workshop samlet tre forskellige tilgange til at tegne i farver på en harmonisk og overskuelig måde, som man kan bygge videre på i det uendelige. Vi kommer til at arbejde med farveblyant og akvarel i workshoppen. Men hvis du har andre tegnematerialer i farver liggende, så er det absolut en mulighed at bruge denne tilgang til f.eks tør- og oliepastel. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det du lærer i workshoppen er helt grundlæggende og kan varieres på et utal af måder.

 

Sommertegning-i-farver-ad

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *