fbpx

RUL H.E.L.E. VEJEN NED AD  DENNE SIDE FOR AT SE ALT INDHOLD – BILLEDREFERENCER LIGGER NEDERST PÅ SIDEN

Gratis Minikursus i Mixed Media med to slags farveblyant

Hjerteligt velkommen til Mixed Media med to slags farveblyant. Længere nede på siden finder du en fuld liste over de materialer jeg bruger. BEMÆRK, at har du ikke materialerne lige nu, så kan du med stor fordel se videoerne, og så prøve teknikkerne af senere. Rigtig god fornøjelse. – KH Ida

DEL 1 – opstart og overførsel af dit motiv

I denne video starter vi tegneprocessen op stille og roligt, og du lærer at overføre dit motiv.

NB: overførselsteknikken jeg viser kan ligeledes laves med blyant eller PanPastel. Så prøv dig frem med hvad du har af materialer.

DEL 2 – Rentegning i vandfast farveblyant

I denne video rentegner jeg mit motiv. Jeg tegner relativt hurtigt, men du skal selvfølgelig bare bruge al den tid du vil på at skabe en smuk, detaljeret og levende stregtegning. Husk ikke at “farvelægge” på dette stadie. Det tager vi hul på i video 3.

DEL 3 – Farvelægning med akvarelfarveblyant

I denne video viser jeg dig hvordan du kommer igang med at lave en super smuk og effektiv farvelægning i akvarelfarveblyanter. Det er en nem og meget effektiv farvelægningsteknik, og mulighederne er uanede.

VIDEO 4 – SÅDAN KOMMER DU VIDERE MED TEGNING I FARVER

I denne video fortæller jeg dig om hvordan du kommer rigtig godt videre herfra, og der er spørgsmål og svar på en lang række af jeres top-spørgsmål.

Der er ÅBENT for tilmelding til Online Klassisk Tegne- og Maleskole og  “Blå som Havet – en rejse i Mixed Media”

Klik på knappen for at se alt det du får- tilmelding er først på næste side:

Der er 14 dages fuld returgaranti, og selvfølgelig ingen binding. Tilmelding er 100% risikofri

Se priser m.m. på næste side
Som månedsmedlem får du straks adgang til alle mine tidligere tegne- og maleworkshops og kurser, inklusive tegning i farver, mit traditionsrige “Kursus i Klassisk Tegning”, malerworkshops, Danmarks måske hyggeligtste, kreative facebookforum og meget meget mere.

Det får du i “Blå som Havet – en rejse i Mixed Media:

Materialelære til klassisk mixed media

Grundig videogennemgang af materialer til akvarel, tørpastel, farveblyant, papirvalg, pensler m.m.

Sådan skaber du smukke bunde og baggrunde i akvarel

I denne workshop lærer du at skabe smukke bunde og baggrunde i 3 forskellige klassiske akvarelteknikker, perfekte til at bygge videre på.

Mixed Media med vandfast og vandopløselig farveblyant

I denne workshop lærer du en basis teknik til at kombinere vandfaste og vandopløselige medier. Her skaber du et solidt grundlag for at arbejde videre i figurativ mixed media

I Vandmandens Tegn – Mixed Media 1

I denne workshop lærer du at bygge figurative motiver op på smukke akvarelbunde for skønne effekter, farvedybde og lys og skygge.

Der arbejdes med akvarel, tørpastel og farveblyant

Delfinernes Rejse – Mixed Media 2

I denne workshop tager vi skridtet videre med vandopløselig farveblyant over smukke akvarelbunde, og bygger detaljerede effekter op.

Vi arbejder med akvarel, vandopløselig farveblyant, tørpastel og farveblyant

Møde I havets dyb – Mixed Media 3

I denne workshop blander vi kortene endnu mere, og skaber et smukt undervandsportræt.

Vi arbejder med akvarel, vandopløselig farveblyant, tørpastel  og farveblyant

Sirenens Sang – Mixed Media 4

I denne workshop skaber vi et fuldt portræt fra bunden i skønne blå nuancer. Du lærer mine bedste farvelægningsteknikker til portræt i mixed media.

Live Sessions med Q&A og super online tegnehygge

Jeg holder løbende Live Sessions inde i vores hyggelige facebookgruppe for medlemmer, hvor jeg svarer på alle jeres spørgsmål og tegnehygger online.

Lukket facebookgruppe for KTM medlemmer

En stor del af dit medlemskab på Online Klassisk Tegne- og Maleskole er vores trygge, fantastisk hyggelige, kreative, støttende og lærerige facebook forum, hvor vi dagligt deler hvad vi tegner og maler på, giver hinanden opmuntring, feedback og bare simpelthen råhygger os online.

Herudover får du selvfølgelig adgang til HELE bagkataloget af kurser

– over 50 online kurser med tegning, farvelægning, akrylmaleri, mindset og meget meget mere – frit tilgængeligt 365 dage om året

Se priser m.m. på næste side
Som medlem får du straks adgang til alle mine tidligere tegne- og maleworkshops og kurser, inklusive tegning i farver, mit traditionsrige “Kursus i Klassisk Tegning”, malerworkshops, Danmarks måske hyggeligtste, kreative facebookforum og meget meget mere.

Dette her er KUN begyndelsen på dit farveeventyr. Teknikken fra kurset kan forfines til perfektion, og den kan også kombineres på kryds og tværs med andre materialer. Det er det mit store tegning i farver kursus “Blå som Havet – en rejse i Mixed Media” handler om.

BEMÆRK: I dette kursus overfører vi motiverne, så alle kan være med.
Kan du tegne på frihånd, skal du selvfølgelig bare gøre dét, alt efter egne ønsker.
Vil du gerne lære at tegne på frihånd, så er der fuld undervisning i dét inde på min online kunstskole, som du kan tilmelde dig her på siden.

Rigtig god fornøjelse med farverne

BONUS-VIDEOER

BONUS VIDEO 1- BLIV VEN MED DIN INDRE KRITIKER

I denne her video kommer jeg ind på et ekstremt vigtigt emne, nemlig hvordan du undgår at dine indre kritiske røster ikke bremser dig i dit kreative arbejde. Det er en skrøbelig balance, men heldigvis er der nogle ting du kan arbejde med for at få det bedst mulige ud af din indre kritiker. Gå ikke glip af dette, det er “avanceret magi” …

Materialer til Mixed Media Farveblyant

Bemærk: du behøver ikke at have præcis det samme, bare brug det som inspiration, og find frem hvad du har og kan få fat i. Det kan sagtens være andre mærker og  du kan blot lade dig inpspirere af mit farvevalg.

LISTE:
Canson XL Aquarelle 300 gms akvarelpapir (cellulosepapir) A4,
et par små akvarelpensler, f.eks. str. 1 eller 2, samt 6,
I stk. Pitt Pastel fra Faber Castell farve nr. 140, 1 stk blyant i 2H,
Faber Castell Polychromos (vandfast): Delft Blue 141, Indanthrene 247, Fuchsia 123, Cobalt Blue 143, Cobalt Green 156, Ultramarine 120,
Faber Castell Albrecht Dürer (akvarelfarveblyanter): Delft Blue 141, Indanthrene 247, Fuchsia 123, Cobalt Blue 143, Cobalt Green 156, Ultramarine 120,
Vand, 1 stykke køkkenrulle

Kan du ikke få fat i tørpastelblyanter, så fortvivl ikke. Du kan bruge en almindelig skriveblyant i stedet. Dette vil jeg forklare på kurset.

NYT: På grund af Coronakarantænen er det pludselig blevet noget mere besværligt at forholde os til at købe materialer. Men bare tag det helt roligt med det. Start med at bruge det du har, og lad dig inspirere af workshoppen.

Forslag til Webshops hvor man kan få de materialer jeg nævner og/eller sætte dit eget sæt sammen eller lignende er:

www.penstore.dk

www.stelling.dk

www.aartdevos.dk

Billeder til kurset

Nedenfor kan du downloade billedet jeg tegner i farveblyantskurset. Senere i kurset vil der blive postet flere smukke billeder, du kan prøve af med teknikken. Klik på billedet, og højreklik og “gem” for at få den fulde opløsning gemt på din computer. Billederne er 100% copyrightfrie og du kan bruge dem som du vil. Der vil løbende blive postet nye billeder i løbet af det gratis farveblyantskursus.