Skitser for Livet

Hver uge udgiver jeg på online Klassisk Tegne- og Maleskole en helt ny video i projekt Skitser for Livet, hvor jeg sætter fokus på at få skitseret i hverdagen, så man kan holde sin kreativitet og sin vision skarpsleben og i form.

Alt for ofte kommer vi væk fra at være kreative i hverdagen, fordi vores projekter tager lang tid, og det kan virke overskueligt at gå igang. Men sådan behøver det ikke være. Tiden har vist mig at det kan gøre underværker, ved siden af det man ellers kreerer, at holde stædigt liv i sin skitsepraksis, i små overskuelige tegninger, der holder en til ilden, og man ser noget blive færdigt i én session.

Der udgives en ny video i serien hver uge inde på online kunstskolen KTM.

Kreative hilsner, Ida

1 svar
 1. Jette Anderson
  Jette Anderson says:

  Hej Ida.
  Jeg tror at jeg var tilmeldt et af dine første online kurser.
  Jeg nåede aldrig at få diplom …men jeg havde rigtig meget ud af det. Jeg har så aboneret på dit nyhedsbrev on og of. Jeg har gået til masser af tegne og maleundervisning siden og bruger en stor del af min tid på det. Det var måske din inspiration der fik mig til det.. anyway faldt jeg over dine “skitser for livet” og blev igen inspireret. Jeg havde helt glemt“ skyggegrund”og nu har jeg lige siddet og lavet en fin skitse med skyggegrund.Rigtig sjov teknik.
  Tak for din inspiration.
  Hilsen Jette

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *