intuitivt-maleri-i-lys-og-f

Efterårssemestret 2016

Start: 1. september

Få et magisk malerefterår med fordybelse i intuitivt maleri.

Under efterårets farvestrålende løv vil vi dykke ned i den intuitive malerproces gennem tre inspirerende workshops med teknikker, viden og inspiration, til at du kan udvikle din helt egen personlige og intuitive malerproces.

Undervejs vil du få en dybdegående indføring i den fantastiske malerproces mischtechnik, og hvordan du kan bruge den på et utal af måder, til at skabe skønne, intuitive, fabulerende malerier – med bund i solid malerpraksis.

TIPTilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de nyeste detaljer og tips til  et intuitivt malerefterår, indtil vi går igang 1. september!

Semestret består af tre workshops, tæt pakket med teknikker, viden og inspiration:

September

“En Verden af Grøn”

Oktober

“Jordens Magi”

November

“Lysets Land”

BEMÆRK: Hver måned kan du downloade månedens workshop til evig arv og eje.

Kom igang allerede idag

Forløbet starter 1. september, men du kan komme igang allerede nu, da der allerede er én skøn workshop om intuitivt maleri på Klassisk Tegne- og Maleskole – den får du adgang til STRAKS ved indmeldelse, og den er en rigtig god optakt til forløbet i efteråret 2016

woo-billede-intutivtmaleri

Meld dig ind og kom igang allerede idag med min første workshop om intuitivt maleri – du får adgang straks når du melder dig ind.

Meld dig ind nu og kom straks igang – KLIK HER

OPTAKT TIL EFTERÅRETS WORKSHOPS:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de nyeste detaljer og tips til efterårssemestret i Intuitivt Maleri

Jeg glæder mig vildt til dette efterår i intuitionens tegn! Kom og vær med til et uforglemmeligt malerefterår!

Kreative hilsner, ida

ida-kunst-skaev-vinkel-crop

PS: Nårh ja! Og du får selvfølgelig adgang til hele resten af Klassisk Tegne- og Maleskole samtidig – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Så løber du aldrig tør for viden og inspiration til din kunstneriske praksis.

PSST… : Tilmeld dig workshoppen inden start (1. september 2016) og få den til download – til evig arv og eje. Ved tilmelding efter start får du stadigvæk fuld online adgang – men muligheden for download af “Intuitivt maleri” er kun muligt ved tilmelding inden 1. september.