• KREATIV INSPIRATION TIL DIN KUNST

helt gratis til dig – rul ned ad siden for at se det hele

Få kreativ inspiration i din indbakke – Tilmeld dig her:

Du kan til enhver tid afmelde dig igen i emails fra mig med et enkelt klik

Problemer med tilmelding? – KLIK HER

Udvalgt fotoinspiration

Sådan udvælger jeg referencer intuitivt

music by Doctor Turtle

Månedens inspiration på unsplash.com – disse billeder er 100% royalty frie, og du kan bruge dem præcis som du vil i din kunst, også med henblik på salg.

100% copyright-fritagede fotos, kurateret af Ida Andersen Lang

SÆT FARVERNE FRI – Malebog 2021

Med kærlig hilsen medlemmerne på Klassisk Tegne- og Maleskole

Download helt gratis årets fine, unikke og håndtegnede malebog, skabt med kærlighed af en række af medlemmerne på Klassisk Tegne- og Maleskole.

Forsiden er farvelagt af superdygtige Lise Hagedorn (se mere HER), som er fast og meget skattet medlem på Klassisk Tegne- og Maleskole.

Du kan frit printe sider ud fra malebogen, alt det du vil, farvelægge dem, dele dem med, børnebørn, børn, venner, familiemedlemmer og andre du synes kunne have glæde af en anderledes malebogsoplevelse.

Klik på knappen herunder, så bliver du taget til malebogen. Herfra kan du downloade den til din computer, eller du kan printe hele malebogen eller sider fra den, direkte herfra.

Rigtig god malelyst!

Ida & Co.

Denne inspirationsside er spritny!

Meget mere indhold er på vej!

Skriv dig op øverst på siden hvis du vil have besked direkte i din indbakke, når jeg poster ny gratis inspiration til dig.