KURSET ER ÅBENT FOR TILMELDING HELE SOMMEREN, BARE SPRING PÅ

KURSET AFHOLDES 14. JULI – 24 AUGUST – DET ER 100% ONLINE,

ALLE KAN VÆRE MED, OG DET KRÆVER INGEN KUNSTNERMATERIALER

Er du klar til at træde ind i vildt og ukendt kreativt land? Denne sommer inviterer jeg dig med på en personlig rejse ind i mine hemmelige metoder til at skabe et dybt personligt, meningsfyldt og symbolladet kunstnerisk sprog, som kan give din kunst et helt nyt niveau, styrke din relation til dine egne billeder, og bygge en atmosfære op omkring dine billeder, som dit publikum virkelig vil standse op ved!

Ja! Dit publikum, uanset om det er dit spejlbillede, din fætter og tre kæledyr, eller et galleri fyldt med gæster – det eneste der er virkelig vigtigt, er hvad dine billeder betyder for dig, for det er hele magien i din kunst, at dine billeder betyder noget for dig. Uanset om du kun maler og tegner for dig selv, om du planlægger at vise din kunst frem, eller du allerede gør det.

Gennem 6 fortættede lektioner, tager jeg dig med på en rejse ind i det der virkelig tæller for dig, som kunstner. Jeg viser dig en række hemmelige teknikker, der tilsammen kan sætte ramme om at skabe meningsfyldt kunst, der kan give dig en dyb glæde ved at skabe, og som – hvis du kaster dig ud i rejsen med hud og hår, kan give din kunst en hel ny fylde og mening.

I kurset trækker jeg på egne erfaringer, og hemmeligheder fra fortidens kunstneriske mestre.

Det eneste du har brug for af baggage på denne rejse…, er en stak kopipapir, en notesbog, dit yndlingsskriveredskab, og selvfølgelig adgang til internettet på computer eller mobil. Du kan arbejde med denne workshop fra vandkanten på Costa Del Sol, hjemme på terrassen eller hvis du er så heldig at du skal være der, dit atelier eller kreative hjørne.

Helt essentielt handler om at skabe dit helt personlige kunstneriske sprog, din egen hemmelige kunstneriske proces, og er ikke teknisk.  Det eneste vi kommer til at “tegne” kan klares med kopapir og en almindelig blyant.

Jeg, Ida Andersen Lang, er din rejseleder på dette eventyr ind i dit personlige kunstneriske univers, og hvis du rejser med hele vejen, lover jeg at du kommer ud på den anden side, fyldt med inspiration, klarhed og en ny retning for din kunstneriske udvikling. Den proces jeg lærer dig, kan du gentage om og om igen, og bruge som kompas for din kunstneriske færd.

Rejsen starter lørdag d. 14. juli, og jeg anbefaler dig stærkt at tage med på denne rejse, i selskab med alle os kreative ildsjæle på Klassisk Tegne- og Maleskole.

TUREN GÅR TIL:

♥ VISIONÆR MIND MAPPING – sådan finder du vej

♥ SKAB EN VISUEL SKATTEKISTE – sådan fylder du din visuelle inspiration op

♥ ÆR DIN VISUELLE HUKOMMELSE – sådan skaber du din helt personlige visuelle mystik

♥ SYMBOLERNES HEMMELIGE KRAFT – hvad betyder virkelig noget for dig?

♥ DEN HØJERE ENHED – fortæl din historie med kunst

♥ VISIONÆR SKITSERING – at slibe diamanten

Kurset er for medlemmer af online Klassisk Tegne- og Maleskole – straks ved indmelding får du adgang til kurset – og alle andre kurser på skolen.

Jeg glæder mig til at tage dig med på en fantastisk kunstnerisk rejse hen over sommeren!

De bedste kreative hilsner,

Ida Andersen Lang