Mini-kursus i Klassisk Tegning

BEMÆRK: rul hele vejen ned af denne side for at se alle videoer, fotos og tillæg i kurset.

SÅDAN BRUGER DU KURSET: se kurset i kronologisk rækkefølge fra video 1 – 4. Nederst på denne side finder du motiver til udprint. Det første foto er det jeg tegner i videoerne. Det eneste du skal bruger kopipapir, en blyant, et viskelæder, samt lidt køkkenrulle. Undervejs i kurset vil du modtage mails med inspiration og gode råd. For at få den bedst mulige oplevelse anbefaler jeg at læse disse mails, da de er en del af kurset. KLIK PÅ IKONET I HØJRE HJØRNE AF VIDEOERNE FOR FULD SKÆRM

Du er velkommen til at skrive til mig på mail undervejs. Du besvarer blot besvar en af de mails, du modtager i kurset, så lander dit svar i min indbakke.

Specielt til dig: Tilmeld dig min fulde online kunstskole for blot 7,- kr. i 7 dage – og få den bedst mulige start på din tegnerejse klik på knappen herunder:

Din pris er 7,- kr. for de første 7 dage.

Herefter er din pris blot 179,- pr måned (normalpris 229,-) for fuld adgang til ALT på online kunstskolen. Der er 14 dages fuld returgaranti og ingen binding.

Minitegnekursus Del 1

Minitegnekursus Del 2

Minitegnekursus Del 3

DEL 4 – GODE RÅD TIL DIN VIDERE TEGNEREJSE

I denne fjerde og sidste video giver jeg dig en række vigtige råd til at komme videre med din tegnepraksis.

VIL DU RIGTIG IGANG NU?

TIDSBEGRÆNSET TILBUD TIL DIG

PRØV ONLINE KLASSISK TEGNE- OG MALESKOLE I 7 DAGE FOR 7,- KR.

Normalt lukker jeg op for tilmelding til Online Klassisk Tegne- og Maleskole (KTM) cirka hvert kvartal.

På denne side har du dog mulighed for at springe på med det samme, og blive del af det fantastiske, kreative og varme online kunstnerfællesskab vi har på Klassisk Tegne- og Maleskole og få den fulde online kunstskole oplevelse.

Nedenfor kan du tilmelde dig, og se en oversigt over hvad du får. Men ved du hvad? Det skal prøves, for rigtig at opleve det. Derfor har du her mulighed for at få 7 dage for blot 7,- kr. Jeg har jeg altid 14 dages fuld returgaranti, så du risikofrit kan komme og opleve rigtigt, hvad det er KTM er.

Tilmeld dig Klassisk Tegne- og Maleskole

Klik på knappen ovenfor for at se indhold, handelsebetingelser m.m.

Din pris er 7,- kr. for de første 7 dage.

Herefter er din pris blot 179,- pr måned (normalpris 229,-) for fuld adgang til ALT på online kunstskolen.

Der er 14 dages fuld returgaranti og ingen binding.

Først på næste side indtaster du oplysninger og foretager din endelige tilmelding.

BEMÆRK:  dette tilbud slutter når timeren øverst på siden står på 0

DÉT FÅR DU SOM MEDLEM:

… Fuld online adgang til alting 365 dage om året, når du vil og hvor du vil …

Kursus i Klassisk Tegning

12 fulde lektioner i klassisk tegning, inklusive alt hvad du har brug for, for at få en stærk og solid tegnepraksis. Jeg har bogstaveligt talt lært tusindvis af mennesker at tegne gennem dette gennemprøvede kursus. Når du har gennemført dette kursus vil du kunne tegne alt: portrætter, mennesker, dyr, natur, bybilleder, landskaber, både efter virkeligheden, efter foto, fri fantasi og erindring.

Privat medlemsforum

Unikt kunstnerfællesskab. Som medlem får du adgang til vores superhyggelige og lærerige forum (det er et lukket facebookforum, eksklusivt for KTM medlemmer) hvor jeg hjælper og giver feedback, vi lærer hinanden at kende, poster hvad vi er igang med og giver positiv feedback til hinanden. Vores forum er et sikkert og lærerigt sted at vise det man er igang med frem, få råd og vejledning, og blive puffet kærligt men sikkert frem på sin kunstneriske rejse.

Videregående tegneworkshops

På KTM finder du en lang række tegneworkshops, der sætter fokus på vigtige områder inden for tegning. Portræt, skitsering, lys & skygge, figur, komposition, materialer og mange andre emner inden for tegning.

Der tilføjes løbende nye workshops, så du kan holde dig skarp og inspireretl.

Tegning i farver

Tegning er selvfølgelig meget mere end blyant og på KTM finder du ligeledes workshops om at tegne i farver. Vi bruger de klassiske tegnemedier, akvarel, tørpastel og farveblyanter. Du lærer at bruge disse medier hver forsig, men også hvordan du kan bruge dem på kryds og tværs i en slags klassisk mixed media.

Figurativt Akrylmaleri

Omfattende kursus i klassisk figurativt akrylmaleri. Gennem en lang række workshops om materialer, malerteknikker, motivvalg, farvelære m.m. lærer du at mestre et figurativt udtryk i akryl. Kurset bygger på gamle malertraditioner, omsat til akrylmaleri. Du kan bruge dette kursu

Malerisk farvelære

12 fulde lektioner. Lær at blande farver med fuld sikkerhed, og præcis som du vil! På dette lange kursus får du én gang for alle skovlen under at blande farver til enhver form for maleri eller tegning. Akryl, akvarel, olie, eller tegnematerialer i farver. Når først du forstår og har afprøvet i praksis vil dit farvevalg og stil blive transformeret for altid.

Kurset er baseret på egne erfaring, samt årelange studier i farvelære, farvevalg og praktisk farvebrug.

Malerworkshops

På KTM finder du en lang række fritstående malerworkshops, hvor du lærer forskellige teknikker til at skabe et stærkt figurativt udtryk i akryl. Malerworkshops´ne kan tages i den rækkefølge du ønsker, eller du kan tage dem i en af mig tilrettelagt rækkefølge. Malerworkshopsne er understøttet af “Malerisk Farvelære” kurset, og du vil få en dyb indføring i at træffe smukke farvevalg, der understøtter de motiver og steminger du gerne vi have frem.

Skattekisten

På KTM finder du flere kurser og workshops, end jeg kan beskrive her. Du finder alle kurserne i KTM´s skattekiste.

Der kommer løbende nye kurser til, og som KTM medlem har du selvfølgelig medindflydelse på hvad jeg vælger at lave nye kurser om, da jeg altid lytter til hvad der rører sig hos medlemmerne, og skræddersyr kurserne til KMT fællesskabets ønsker.

KTM Live events

Én eller to gange årligt vil du få mulighed for at deltage i Klassisk Tegne- og Maleskoles live events, hvor vi samles om det kreative arbejde “live” og lærer hinanden at kende. Mine Live Events er kun for KTM medlemmer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster det at være medlem? Medlemskab af Klassisk Tegne- og Maleskole koster 179,- kr. pr måned (ingen binding, selvfølgelig). Prisen inkluderer adgang til alle tegne- og malekurser, forløb, workshops, vores superhyggelige og lærerige private medlemsforum og meget andet.

Kan jeg sige abonnementet op når som helst? Ja! Du kan til enhver tid ophæve dit abonnement. Der er ingen binding. Så prøv en måned, og se om det er noget for dig.

Skal jeg nå kurserne på en bestemt tid? Nej, slet ikke. Du arbejder i dit helt eget tempo, præcis som det passer til dig. Klassisk Tegne- og Maleskole er en online platform, hvor du kan gå ind og se indholdet 365 dage om året, præcis hvor og hvornår det passer dig. Det eneste du har brug for er internetforbindelse og din computer/tablet/mobil eller hvad du nu foretrækker.

Kan jeg starte når som helst? Ja! Du kan starte præcis når det passer dig. Straks når du bliver medlem, får du adgang til det hele, og så vælger du dit sted at starte. Og det kan du altid få hjælp til af mig.

Er der noget ekstra jeg skal købe eller betale for? Det er der ikke. Dit abonnement er “all inclusive” – og du får adgang til AL min undervisning.

Kan jeg være med hvis jeg er helt nybegynder? Ja, sagtens. Kurserne er struktureret, så alle kan være med. Men det er klart at det altid er en udfordring, at være helt nybegynder. Det handler om at få taget hul på det og lægge nogle timer i at arbejde med tingene “in real life”.

Det siger medlemmerne om at være med på Klassisk Tegne- og Maleskole

BONUS MATERIALE

Bonus 3 – Checkliste til tegnematerialer

Download listen – klik her (eller på billedet)

Her får du min checkliste til at skabe et supergodt grundsæt af tegnematerialer. Det er de materialer vi bruger på mit Kursus i Klassisk Tegning (og BootCampen) – og du kan skabe dybe skyggelagte og livagtige billeder med disse materialer. Bemærk, at du som medlem af Klassisk Tegne- og Maleskole får 10% rabat hos Aart De Voss Kunstnerartikler. Materialerne nævnt på checklisten fås hos Aart. Rigtig god fornøjelse.

Bonus Video 1 – Mennesker og dyr?

Bonus Video 2 – Om at elske din kunst som den er

Tegnemotiver

Klik på billederne for at åbne dem, og højreklik for at gemme dem på din computer.

Herunder finder du det motiv, jeg tegner i videolektionerne. Derudover et par ekstramotiver til at øve på. Øvelse gør mester, så tegn derudaf! Sæt navn og dato på dine tegninger og gem dem i kronologisk rækkefølge for at se din udvikling.

Alle billeder er 100% copyrightfritagede og du kan bruge dem og poste dem præcist som du vil.

TIP: Print billederne i Sort/Hvid for nemmere at kunne tegne i blyant efter dem.

Her er motivet fra Lektionen i den størrelse jeg tegner i. Print dette billede på A4 for at få samme størrelse at tegne efter.