Postkort fra Arielle…
Arielle

Arielle

I marts fik jeg æren af at følge hvordan den kreative ildsjæl Arielle, kastede sig ud i at male efter min workshop “Portræt” i violet”, hvor jeg viser den klassiske malemetode, mischtecknik trin for trin helt fra bunden. Arielle valgte at arbejde meget struktureret med at prøve teknikken af og dokumenterede hele processen i en række billeder, jeg har været så heldig at få lov til at følge og nu vise dig her.

Arielle er en fantastisk dygtig (og sød) spirituel kunstner, der bor og arbejder i sønderjylland i sit værksted. Hun er lidt af en multikunstner. Arbejder både med maleri, glas og jern, hvormed hun kreerer sine fine visioner, som du kan se en masse til på hendes hjemmeside Englegalleriet. Hun har også et fint lille galleri, hvor du kan komme og se hendes fine kreationer efter aftale.

Jeg var så heldig at få lov at følge hendes malerproces fra sidelinjen, ved at se en masse fine billeder hun tog under malerprocessen. Trin for trin har Arielle på skønneste vis dokumenteret hele hendes arbejde med fotos af hendes billede på forskellige stadier. Dem kan du se nederst i artiklen.

engel

En af Arielles skønne glasengle. Copyright Arielle Javanna Nielsen

Her er en anmeldelse, Arielle har skrevet om at følge workshoppen “Portræt i Violet”

Arielle fortæller:

“For et stykke tid siden, meldte jeg mig til en af Ida Andersen Langs online maleworkshops. ”Portræt i violet”. For at prøve noget nyt, få ny inspiration, og ny viden og nye teknikker. Og fordi jeg var enormt fascineret af det liv og den dybde, Ida formår at få frem i sine smukke værker :0)
Og sikke en gave det har været! Jeg valgte i forløbet, at sætte den måde jeg intuitivt altid har arbejdet med farverne, fuldstændig på pause, og i stedet følge Idas maleworkshop 100%, for virkelig at få den fulde oplevelse af den. Og jeg siger TAK Ida!

Du er en fantastisk inspirator! Og din maleworkshop er givende og spændende! Velunderbygget, og du viser og fortæller skridt for skridt. Så man kan, som jeg har gjort, gå til og fra, som tiden passer til det :0)

2

Copyrigt: Arielle Javanna Nielsen

Faktisk var det også grænseoverskridende for mig hihi :0) Fordi man starter med en PLAN! Man planlægger motivet, ikke det hele, men udgangspunktet! Og man tegner det på sit lærred! Eller fører det over, som du også så fint guider. Men jeg havde valgt et lærred i størrelsen 50x150cm, måske lige friskt nok haha :=) Så min start, blev frihåndstegning. For mig var det min hest, som ligesom blev hovedpersonen, resten er intuitivt, opstået undervejs :=)

Normalt når jeg arbejder med lærred og maling. Er det ofte med start i en meditation, og efterfølgende vådt i vådt rent intuitivt guidet, og så videre derfra finde, se og mærke historien, og hjælpe den frem :0)

Dette var helt anderledes, og da jeg havde aftalt med mig selv, det skal opleves 100%, var vejen banet, og jeg må sige, jeg blev vildt grebet af oplevelsen, processerne, ja hele arbejdet med maleriet, alle forvandlingerne som opstod undervejs, som følge af teknikken i denne maleworkshop, det er jo fantastisk!

Jeg er solgt! Er vild med teknikken! Og kan se, at den fint kan kombineres og være med i min leg med farverne! Og der vil komme mere liv og dybde, større udtryk og klarhed i mine arbejder. Og det kan jeg jo kun være totalt vild med :=)

14

Copyrigt: Arielle Javanna Nielsen

Tak Ida, fordi du med stor professionalisme, begejstring og entusiasme videregiver teknikker og redskaber, og også historie! Så man efterfølgende selv kan fortsætte sin rejse indenfor farvernes verden, nu med nye spændende muligheder. Jeg kan varmt anbefale dine maleworkshops!”

Arielle

Billeder fra en malerproces

Her kan du se hvordan et billede bliver til trin for trin i mischtecknik.

Copyrigt: Arielle Javanna Nielsen