Personlig Feedback

Som elev på Klassisk Tegne- og Maleskole, kan du hver eneste måned sende et af dine egne værker (igangværende eller færdigt) eller en opgave fra kunstskolens curriculum ind til personlig feedback. Min feedback er altid positiv, konstruktiv og fremadrettet, og med forståelse for hvor netop du er i din kunstneriske proces.

Jeg rådgiver altid ud fra mine egen kunstneriske erfaring, samt med fødderne plantet i min kunstpædagogiske uddannelse.

Feedback forgår i et særskilt forum på online kunstskolen. Du vil få adgang til at se mine gode råd til alle de andre elever, og de vil få adgang til at se dine. På den måde kommer du til reelt at “gå på hold” med de andre medlemmer på kunstskolen, og du vil kunne nyde fordel af at blive inspireret af al feedback på skolen. Måske står der lige netop det du havde brug for, for at komme videre, i min feedback til en anden – og omvendt!

Denne form for direkte og personlig undervisning er en stor fordel i forhold til kunst. I mine undervisningsmoduler på onlineskolen er der masser af instruktion, men min erfaring er at der kommer en stor overbygning på de generelle lektioner ved den viden der kommer frem ved direkte spørgsmål om konkrete værker.

 

tegning-web